Gå till innehåll

Alla på snö

Alla på snö
En bild

Postkodlotteriet

Ett jättestort tack till alla lottköpare i Svenska Postkodlotteriet! Svenska Skidförbundet fick även i år äran att ta emot ett bidrag på 15 000 000 kronor till Alla på snö.

– Vi är så tacksamma för Postkodlotteriets fortsatta stöd till Svenska Skidförbundets barn- och ungdomssatsning Alla på snö. Tack vare detta har vi möjlighet att satsa vidare på att inspirera ännu fler att upptäcka allt det härliga med skid- och snowboardidrott, säger Ola Strömberg, förbundsdirektör Svenska Skidförbundet.

Genom Postkodlotteriets långsiktiga stöd kan Alla på snö leva kvar – och växa – år för år. Sedan 2012 har Postkodlotteriet bidragit med totalt 32 900 000 kronor varav 13 000 000 kronor till så kallade Drömprojekt.

Tack vare stödet från Postkodlotteriet kan vi varje år inspirera massor av barn och ungdomar att röra på sig mer genom att bjuda fjärdeklassare, fritidshemsbarn och gymnasieelever att kostnadsfritt uppleva en dag på snö – i både backar och spår.

Tiotusentals barn och gymnasieelever i 62 kommuner får i år möjlighet att uppleva snöglädje tack vare detta stöd.

Läs mer om samarbetet på Postkodlotteriets webbsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om Postkodlotteriet

Anledningen till att Postkodlotteriet finns, är för att bidra med pengar till välgörenhets­organisationer som kämpar för bättre villkor för människor, djur och natur. Hela överskottet från Postkodlotteriet går till 60 organisationer och har de senaste åren landat på runt en miljard kronor per år. Det är pengar som gör stor nytta!

Läs mer om Postkodlotteriets stöd till välgörenhet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad
2023-03-30
Publicerad
2023-03-28
Skribent
Lotte Jernberg, SSF
Kontaktperson
Katarina Fahlén
katarina.fahlen@skidor.com

Huvudpartners